SMINKEN MIN

God søndagskveld.  Jeg har koset meg med å sortere i sminken min idag. Ble helt overasket over hvor mye jeg egentlig har, og nok en gang var det mye å kaste. Jeg gjorde det veldig enkelt, jeg bare tømte alle bokser og skuffer med sminke opp i en stor pappeske og ryddet det fint tilbake på sminkebordet. Min største utfordring er jo at jeg har mesteparten sminken min på sminkebordet her på rommet mitt, mens jeg som oftest sminker meg oppe på badet, fordi det er lettest siden det er der jeg har tilgang til vann og renseproduktene mine.Det er ganske tungvindt å ha litt sminke her og der, og ikke minst å måtte løpe opp og ned hver gang jeg trenger noe.

Så jeg har et lite håp om å få til å lage et lekkert sminkested oppe i gangen, rett ved badet, Gjerne med en stol, slik at vi kan sitte å sminke oss isteden for å stå med ansiktet klistret til speilet over vasken på badet. For planen er nemlig at denne sminkestasjonen skal kunne brukes av mine søstre også. Så jeg får overtale pappa til å bli med meg på Ikea snart, slik at jeg kan få kjøpt sminkebord og speil og ordentlig lys. Her har jeg planen helt klar til å ommøblere gangen, og jeg har ikke inkludert foreldrene mine i den engang, haha. Men jeg håper det blir bra, og at de lar meg gjøre dette for meg selv og søstrene mine.

Sminken min er en samling av mange forskjellige merker. Alt fra Morphee brushes, Bare Minerals, Maybelline, Loreal og Isadora til Catrice, Beauty UK, NYX, Wet'n Wild, Makeupmekka og H&M. Dette er sminke til helt middels prisklasse. Jeg er ikke en av de som trenger å kjøpe alle de populære og dyre sminkemerkene. Jeg synes disse merkene er like bra, bare billig.

- Xoxo Ine Elise

6 kommentarer


Yvonne & Terje med 4beinte
-21.03.2016 kl:02:58


Wauw, så mye fin og bra sminke du har :) Blir helt misunnelig! :P Kjempe fint sminkeord og fint organisert også :) Ønsker deg en riktig god natt!
IneElise
-21.03.2016 kl:03:15


Yvonne & Terje med 4beinte: Tusen takk, nå ble jeg glad :) God natt til deg også!
detreraringene
-21.03.2016 kl:08:48


Blir helt varm inni meg av å se så mye fint organisert sminke!!! <3

Sjekk gjerne ut vår blogg <3
IneElise
-21.03.2016 kl:14:12


detreraringene: Så hyggelig :) Det skal jeg <3
therese
-21.03.2016 kl:15:28


Alltid gøy å rydde i sminken sin:-) heldig du som har alle de fine blanke boksene, syns det er så vanskelig å få tak i dem til en rimelig pris:)
IneElise
-21.03.2016 kl:21:02


therese: Aww, takk. Den til sminkekostene er jo bare en vase jeg stjal fra mamma, haha. Og jeg er helt enig, det er ikke billig. Men Blivakker har jo noen fine. Og søstrene grene har hatt billige iallefall, det er der jeg kjøpte mine små. Men tror TGR har noen nå? :) Ellers er de andre fra ebay.

Skriv en ny kommentar