TRAVLE DAGER

Gårsdagen var en travel dag altså. Turen til Ikea gikk fint. Klarte meg igjennom på 2 timer faktisk, så er ganske stolt. Møtte på en del utfordringer underveis. De hadde ikke den fine sminkelampen jeg ville ha, jeg har nemlig en fra før og planen var å ha en på hver side, siden den er for lang til å ha over speilet og derfor et smalere speil. For alt må planlegges utifra en vegg på kun 55 cm. Men siden de ikke hadde den lampen gikk det i vasken. I tillegg fant jeg ikke det speilet jeg ville ha som reserveløsning, som var perfekt i bredden + hadde en liten hylle nederst til å sette ting på. Men det var like greit, for den hadde kanskje kræsjet uansett siden ene halvdelen av sminkebordet kan åpnes. Spontant var det derfor utrolig vanskelig å finne et speil i riktig størrelse til den smale veggen. Men jeg valgte å kjøpe et ganske stort og avlangt speil slik at til og med pappa kan se seg selv når han står. Også kjøpte jeg isteden en sånn lyslenke med 24 små lys som man kan bruke alene eller sette slike kuler rundt. Mamma var ikke helt begeistret for disse, da de var veldig sommerlig og jentete og dette da blir det første som møter alle gjester i gangen. Men jeg tror det kan bli veldig kult.


Så fant jeg flotte detaljer og pyntegjenstander. Blomster, pynt og duftlys, og rosa tenkte jeg ville være fint siden jeg har rosa pyntesand fra før av. Men så gikk det opp for meg da vi var like ved kassen at innsiden av sminkebordet er rødt, så jeg måtte løpe tilbake å bytte ut alle de fine detaljene fra rosa til rød. Også fant jeg et nydelig saueskinn jeg tenkte å ha over stolen, fake selvfølgelig. lukter bedre og var mye billigere i tillegg. Så når vi endelig hadde handlet ferdig spiste vi mat og kaker på cafeèn og dro hjemover.
SMYCKA Kunstige blomster IKEA Kunstig blomst som ser ekte ut og holder seg like frisk og vakker år etter år.GODMORGON Boks m lokk, sett med 5 stk IKEA Holder orden på smykker, sminke og flasker.VÅRVIND Vaser, sett med 2 IKEA Den spesielle formen gjør vasene dekorative både med og uten blomster.TEJN Imitert saueskinn IKEA Det imiterte saueskinnet er supermykt, varmt og koselig. Ideelt som et teppe, eller drapert over en favorittlenestol.
Bildene over er stjelt fra IKEA sin hjemmeside. Jeg gleder meg kjempemasse til å få alt klart og å vise frem hvordan sluttresultatet blir. 

Dagen i dag blir nok like hektisk. Først en vippekunde her, også blir jeg hentet for å dra hjem til en kunde som skal ha pedikyr. Og på kvelden er planen å ha jentekveld med lillesøstrene mine og fine Stine. Vi skal ha skikkelig makeover med ansiktsmaske og full pakke med peeling, maske og shellac på hender og føtter tenkte jeg. Så det gleder jeg meg veldig til. Håper dere har en fin påske også.

- Xoxo Ine Elise

Én kommentar


AngstogRedsel
-25.03.2016 kl:13:09


Blir gøy å se når det er ferdig :)!

Skriv en ny kommentar