hits
Hverdagen


GAVER FRA JAPAN

Min fine har vært i Japan en uke, og hadde med så mye fint hjem til meg. Han har hatt det kjempefint, og har vlogget hele turen, så jeg gleder meg til å se de ferdig redigert på youtube etterhvert. Men se her da. Bamsepus, ansiktsmasker, sjokolade, pikachu i nanoblocks og Legoo. Yeey, som jeg sa til han så passer det brudeparet perfekt inn i byen, ettersom byen allerede har en brudebutikk, bakeri med bryllupskaker og rådhus til å gifte seg i. Får vondt i hjertet av at han har brukt så mye penger på meg, men blir selvfølgelig så glad og takknemlig også. Tenk at han kjenner meg så godt allerede. Skremmende. Som dere ser har han også skaffet mariokart til meg, som jeg har ønsket meg i flere år. Gleder meg veldig til å spille mot han nå :D

- Xoxo Ine Elise

SMINKEVIDEO

Da har jeg faktisk lastet opp sminkevideoen jeg filmen på youtube. Gud så skummelt. Men iallefall, her er den :)

 
- Xoxo Ine Elise

Å BLI SLETTET FRA NOENS LIV ILØPET AV FÅ MINUTTER

Kjærlighet kombinert med kronisk utmattelsessyndrom er ikke lett. En kjæreste er en mye større del av mitt liv og min hverdag enn for friske mennesker. Har tenkt utrolig mye de siste dagene. Det er alt for mange tanker i hodet mitt. 2 uker siden det ble slutt med min nyeste kjæreste. Det er tungt, hardt og tøft. Det er det alltid etter et brudd. Synes det bare er så trist å bli slettet fra noens liv iløpet av få minutter. Å gå fra å møtes og å snakke sammen hver dag, til å ikke lenger eksistere i hverandres liv. Det er en utrolig drastisk forandring. Jeg blir utrolig fort glad i mennesker, og også utrolig knust når jeg først blir såret. Jeg har ikke lett for å stole på folk, og åpner meg heller ikke for hvem som helst. Så det er et stort skritt for meg å la noen få ta del i mitt liv og mine innerste tanker. Mine dypeste hemmeligheter og mine vondeste opplevelser. Og et enda større skritt for hver gang jeg blir dumpet. Når jeg går inn i et forhold, så gjør jeg det med hele hjertet, hele meg. Og tenker at jeg kan være med den personen resten av mitt liv. Og at det skal uendelig mye til før jeg gir opp å få det til å funke med den personen.

Jeg gir rett og slett hjertet mitt til han. Jeg lar han få ta del i min hverdag på godt og vondt. Jeg lar han tilbringe masse tid med min familie. Jeg inviterer han til alle sosiale sammenkomster og fester jeg blir invitert til, og lar han bli kjent med vennene mine. Og ikke minst lar jeg han bli kjent med meg. Han får vite mer om meg iløpet av et par uker enn mine venner som har kjent meg i flere år vet om meg, fordi jeg bruker så mye tid med og på han. Jeg gir virkelig alt. Og jeg faller pladask. Jeg ser på denne personen som min bedre halvdel. Og setter han ofte før meg selv. Støtter han i det meste og stiller opp på et blunk hvis han skulle trenge meg. Også kan han bare slette meg fra livet sitt når han er lei. Jeg vet jo at det er en risiko man tar når man slipper noen inn i livet sitt, som man gjør med en kjæreste. Men jeg synes det er så trist at det er så enkelt. Betydde jeg virkelig så lite, at han over natten bare kan late som jeg, og tiden vi var sammen aldri har eksistert?

Er det feil av meg å gi så mye av meg selv? 

Jeg blir alltid forlatt. Gang på gang. Og jeg sitter igjen så utrolig knust. Synes det er urettferdig og en så kjip følelse å bli gitt opp. Synes det er så stor forandring å gå fra å være med samme person 4 av 7 dager i uka, og de 3 dagene man er fra hverandre, så tekster man jevnlig isteden, til å være alene 24/7, og ikke ha en å ringe til eller tekste med og som ikke ringer eller tekster meg. Dagene blir helt tomme. Jeg går ikke på skole, jeg har ikke jobb, så jeg har ikke hverdagslige aktiviteter å fylle tomrommet med. Brukte jo all min energi på han. Hadde hverken tid eller overskudd til annet. Så da sitter jeg igjen med en veldig tom hverdag. Skjønner at det kan høres ut som at livet mitt kun består av den jeg er sammen med. Men det er nesten slik. Jeg har det veldig fint med meg selv og i mitt eget selskap. Og jeg trives godt med familien min. Så jeg klarer helt fint å leve videre. Men en kjæreste er jo en positiv faktor i hverdagen, og da sier det seg selv at jeg bruker mye tid og alle mine krefter på han. Så da blir det en stor forandring når han brått velger å forsvinne fra livet mitt. Og det er ikke så lett å finne andre ting som gir glede til å fylle tomrommet med <3

Bilderesultat for kjærlighetssorg

- Xoxo Ine Elise

FILMET VIDEO

Har filmen min første sminkevideo idag, herregud så skummelt det var. Jeg har sendt den til lillesøster for redigering. Jeg er så nervøs. Kommer jeg til å tørre å poste den? Vi får se. Det er uansett utrolig gøy å ha den for meg selv, for å se min egen forandring. Jeg er jo ikke så flink med sminke, så jeg ønsker å bli mye bedre på det iløpet av året. Det er et av mine nyttårsfortsetter, sammen med å dra til tannlegen, haha. Så første steg var jo å bestille ny sminke, og nå som det er gjort, er det bare å øve masse. Jeg klarer jo ikke sminke mine egne bryn selv engang. Må alltid få hjelp av lillesøster Oda. Og hvis ikke hun er hjemme når jeg skal sminke meg før jeg skal ut, så er det helt krise. Så det skal bli utrolig gøy å se min egen forbedring fremover. Slenger med noen bilder av Oda og meg, fra vi filmet en tullete get ready with us video :)

- Xoxo Ine Elise

DILLA PÅ YOUTUBE

God morgen. Det er en stund siden jeg var her inne sist. Så jeg tenkte å gjøre en liten oppdatering på hva som har skjedd siden desember. Jeg hadde en nydelig jul med min fantastiske familie. Og jeg har blitt singel igjen, haha. Jeg må virkelig være en komplisert jente som ikke klarer å holde på en eneste gutt i mer enn tre måneder av gangen. Menmen, nytt år og nye muligheter. Jeg har fått youtube dilla. Kan ligge å se på youtube i timesvis. Kanskje jeg skal prøve meg som youtuber selv?. Lillesøster klarer seg kjempefint. Hennes hovedfokus er jo cosplay, men jeg ville nok heller fokusert på skjønnhet. Går jo bare hjemme og har ikke noe bedre å gjøre, så kanskje jeg gir det et forsøk. Ellers har jeg det greit, er mye hjemme, bygger lego og ser på serier. Har trøsteshoppet litt for mye i det siste, huff. Klær og sko fra Motehus til tusen kroner og sminke for tilsvarende sum. Gleder meg til pakkene kommer i posten. Har bestilt litt hudpleie fra Bare Minerals og nye sminkekoster fra Real Techniques. Ååh som jeg gleder meg :)

- Xoxo Ine Elise

JULEBORD

God lørdag til store og små. På torsdag så var jeg og mine kjære lillesøstre på julebord med ME-foreningen. Det er alltid så koselig. Hvert år får vi et eget stille og behagelig rom med dempet belysning. Vi ble møtt med velkomstdrinker stående i hjerteform. Langbordet var dekket med juledekorasjoner og telys som symboliserer oss i foreningen som orket å møte opp, og de som ikke hadde krefter til å komme. Så pleier vi å tenne et lys hver. Det er en veldig hyggelig tradisjon som vi har gjort på julebordene de siste årene. For på et av de første julebordene jeg var på så hadde foreningen kjøpt inn slike keramikk-hus, og plassert et telys i hver, for å symbolisere oss syke i hvert vårt hjem. Synes det var så fint. Og også et godt symbol på at vi alle er ganske så bundet til husene våre. Ja, tenk at dette var mitt fjerde julebord med ME-foreningen. Og nå i desember er det nøyaktig 8 år siden jeg ble syk. Det er så rart å tenke på. 

Julebordet avsluttes med riskrem og trekking av lodd, og alle får med seg en flott telysholder hjem <3

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA HØSTEN

Jeg er så imponert over at jeg og lillesøster Mia har fått til å rydde og oppgradere hele kjøkkenet. Med hjelp fra familien såklart, men så sinnsykt deilig. Det har blitt et møtested hvor vi sitter å snakker om kvelden, vi tenner lys og spiser måltider rundt det nye bordet. Jeg liker virkelig hvordan det har blitt. Jeg var ute med mine foreldre, hvor vi så juleforestillingen til Fredrikstad guttæne. Dette var vel tredje år på rad at jeg ser deres forestilling, og jeg ler like mye hvert år. Jeg har også vært hos frisøren og farget håret i en type ombrè farge. Har nå mørkere farge innerst og lysere i tuppene. 

Må også fortelle at jeg har begynt på kunstløp igjen, etter 7 år borte fra isen. Startet i januar som veteran. Føler meg alt for ung til å være veteran, haha. Men det er utrolig deilig å gjøre noe som gir meg glede i hverdagen og ikke minst å få holdt kroppen bittelitt i bevegelse. Vi har istid to ganger i uka. Men jeg får ikke alltid til en trening engang, så det kan jeg bare glemme. Men det er deilig at jeg har muligheten, for hvis jeg ikke orker den første treningen, så kan jeg dra på den andre noen dager senere :)

Høsten 2017:
- Ny sesong med kunstløp.
- Jeg hadde bursdag.
- Var hos frisøren å farget håret.
- Tok leppefillers på TM-klinikken.
- Dro på grilltur til Hvaler med venner.
- Halloween.
- Stor opprydding med familien.
- Juleforestilling med Fredrikstad guttæne.
- Kafetreff med venner.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA SOMMEREN

Sommeren i år var innholdsrik. Varmen gjør godt på kroppen, som resulterer i at jeg har mer energi. Jeg prøvde å dra ut av huset minst en gang i uka. Jeg har vært på fisketur for første gang i mitt liv. Jeg har vært med gutta en uke til Gdansk, noe som var veldig gøy. Jeg var også nesten en uke i Danmark. Var på middag hos fadderne mine og besøkte et søskenbarn. Shoppa mye og var selvfølgelig en dag i legoland. Kosa meg masse på hotell og spiste mye god mat.

Også må jeg snakke litt om konserten til Fredrikstadcupen. Det var jo et stort tivoli de dagene det pågikk, slik at foreldrene mine kom hjem og leverte sukkerspinn til meg i senga. Og siste dagen snek vi oss opp på kongsten fort og lyttet til konserten fra utsiden. Mange flotte artister og god stemning. Herlig å oppleve dette med mamma og pappa <3

Sommer 2017:
- Båttur til Hankø.
- Bading på kongsten.
- Guttetur til Gdansk.
- Danmarkstur 
- Fisketurer med venner.
- Telttur med overnattning.
- Resturantbesøk på brygga.
- Avsluttningskonserten til Fredrikstadcup.
- Sommeravsluttning med ME-foreningen.

- Xoxo Ine Elise 

TØFT SIDEN SIST

Nå er det rundt 1,5 år siden jeg var her inne sist, men det føles egentlig lenger. Er vel kanskje ikke så rart. Sist jeg blogget var jo like før jeg ble ferdig utdannet som hudpleier. Eksamen var i juni 2016, og samme kveld dro jeg til syden for å feire, slappe av og puste lettet ut etter et tøft siste år på vgs. Men nå er jeg noe. Jeg har en utdannelse, og det er jeg utrolig stolt av at jeg har klart å oppnå med mine utfordringer. Dro en tur til syden i august 2016 også, med et par venninner, fordi varme gjør så utrolig godt på en sliten kropp, og på muskelsmertene mine. Jeg trengte det sårt. Når jeg kom hjem var det rett ut i arbeidsutprøving. Ikke rart kroppen kollapset. Og da kom jo celleforandringene i tillegg. Lille julaften ifjor fikk jeg brev i posten om at jeg måtte operere. Og jeg lå i tillegg rett ut med influensa fra før jul og helt til nyttårsaften. Det var ikke en god jul for meg. Så siden sist har jeg hatt mange tøffe måneder, med mye legebesøk og undersøkelser. Celleforandringer og operasjon. Det er nå et halvt år siden operasjonen og de siste prøvene var heldigvis fine, så jeg kan puste lettet ut frem til neste undersøkelse. Familie er viktig i tunge tider, derfor legger jeg ved noen gode minner med søstrene mine :)

Har veldig god tro på at julen i år blir mye bedre. Og jeg gleder meg allerede :)

- Xoxo Ine Elise

TRAVLE DAGER

Gårsdagen var en travel dag altså. Turen til Ikea gikk fint. Klarte meg igjennom på 2 timer faktisk, så er ganske stolt. Møtte på en del utfordringer underveis. De hadde ikke den fine sminkelampen jeg ville ha, jeg har nemlig en fra før og planen var å ha en på hver side, siden den er for lang til å ha over speilet og derfor et smalere speil. For alt må planlegges utifra en vegg på kun 55 cm. Men siden de ikke hadde den lampen gikk det i vasken. I tillegg fant jeg ikke det speilet jeg ville ha som reserveløsning, som var perfekt i bredden + hadde en liten hylle nederst til å sette ting på. Men det var like greit, for den hadde kanskje kræsjet uansett siden ene halvdelen av sminkebordet kan åpnes. Spontant var det derfor utrolig vanskelig å finne et speil i riktig størrelse til den smale veggen. Men jeg valgte å kjøpe et ganske stort og avlangt speil slik at til og med pappa kan se seg selv når han står. Også kjøpte jeg isteden en sånn lyslenke med 24 små lys som man kan bruke alene eller sette slike kuler rundt. Mamma var ikke helt begeistret for disse, da de var veldig sommerlig og jentete og dette da blir det første som møter alle gjester i gangen. Men jeg tror det kan bli veldig kult.


Så fant jeg flotte detaljer og pyntegjenstander. Blomster, pynt og duftlys, og rosa tenkte jeg ville være fint siden jeg har rosa pyntesand fra før av. Men så gikk det opp for meg da vi var like ved kassen at innsiden av sminkebordet er rødt, så jeg måtte løpe tilbake å bytte ut alle de fine detaljene fra rosa til rød. Også fant jeg et nydelig saueskinn jeg tenkte å ha over stolen, fake selvfølgelig. lukter bedre og var mye billigere i tillegg. Så når vi endelig hadde handlet ferdig spiste vi mat og kaker på cafeèn og dro hjemover.
SMYCKA Kunstige blomster IKEA Kunstig blomst som ser ekte ut og holder seg like frisk og vakker år etter år.GODMORGON Boks m lokk, sett med 5 stk IKEA Holder orden på smykker, sminke og flasker.VÅRVIND Vaser, sett med 2 IKEA Den spesielle formen gjør vasene dekorative både med og uten blomster.TEJN Imitert saueskinn IKEA Det imiterte saueskinnet er supermykt, varmt og koselig. Ideelt som et teppe, eller drapert over en favorittlenestol.
Bildene over er stjelt fra IKEA sin hjemmeside. Jeg gleder meg kjempemasse til å få alt klart og å vise frem hvordan sluttresultatet blir. 

Dagen i dag blir nok like hektisk. Først en vippekunde her, også blir jeg hentet for å dra hjem til en kunde som skal ha pedikyr. Og på kvelden er planen å ha jentekveld med lillesøstrene mine og fine Stine. Vi skal ha skikkelig makeover med ansiktsmaske og full pakke med peeling, maske og shellac på hender og føtter tenkte jeg. Så det gleder jeg meg veldig til. Håper dere har en fin påske også.

- Xoxo Ine Elise

ROADTRIP TO IKEA

God morgen. Nå sitter jeg i bilen på vei til Ikea med mine kjære foreldre. Planen er å kjøpe inn ting slik at jeg kan lage et lite og søtt sminkested oppe i gangen. Jeg trenger alt, så handlelisten er lang. Jeg har masse tanker og ideèr til hvordan det hele skal se ut, og jeg håper at det blir slik jeg har sett det for meg. Det kan jo også hende at jeg finner andre ting jeg synes er fine, så det blir spennende å se hva jeg kommer hjem med. Jeg har lagt ved to inspirasjonsbilder som forteller mye om hvordan jeg ønsker å få det. 

- Xoxo Ine Elise

EXPECTATIONS VS REALLITY

Tverrfagelig hudpleie tentamen er vel overstått og jeg tar påskeferie med et smil om munnen. For å feire tenkte jeg at jeg skulle lage meg en lekker drink. Jeg fant bilde og oppskrift på en drink jeg synes så meget god ut og satte igang. For jeg liker å lage drinker, liker å eksprimentere med smaker og farger. Og vanligvis ender det med et godt resultat og positive overaskelser. Men ikke idag, idag failet jeg så fryktelig at jeg blir helt flau. Fargene blandet seg i hverandre, enda jeg var forsiktig og brukte skje til å legge lagene. Men det som var mest skuffende av alt var at godteriet som liksom skulle flyte så pent på toppen, sank til bunnen. Her er mitt forsøk på den berømte rainbow sour burst. Ønsk meg bedre lykke neste gang.

- Xoxo Ine Elise

BIFFSNADDER

Jeg er sikkert den jenta i hele norge som er mest elendig på kjøkkenet. Jeg synes egentlig at matlaging er slitsomt, for det er liksom ikke verdt det. Men jeg glimter til noen få ganger, slik som på mandag. Nå var nok ikke jeg den eneste jenta som stod på kjøkkenet og kokkelerte med biff til en heldig denne kvelden, så jeg trøster meg med det. Og jeg ble faktisk ganske fornøyd med innsatsen min altså, for maten ble god, massasje falt i smak og paradise premiere var topp. Det var en skikkelig hyggelig kveld.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKER FRA FEBRUAR

I februar ble det arrangert verdens første norgesmesterskap i vippeextensions på helse & beauty messen i lillestrøm. Jeg følte meg utrolig heldig som fikk lov til å være en del av dette. Morsomt å møte andre vippeteknikkere og å se hvordan de andre jobber. Jeg hadde med meg Malin som modell, og jeg følte det gikk ganske greit. Hadde litt problemer med limet og det var ganske kald vind hver gang de åpnet dørene bak oss, men utenom det var jeg fornøyd. Jeg er kjempestolt over at jeg i det hele tatt turte å være med på dette. At jeg turte å stille opp og at jeg klarte å gjennomføre ettersom vi satt helt åpent og alle kunne se på, studere og ta bilder av oss.

På messen var det masse å gjøre, så jeg fikk lakket negler, fikk på falske vipper og fikk bling på tanna, noe jeg har ønsket meg siden barneskolen. Etter messen dro vi på peppes før det var premieutdeling på kvelden. Alle fikk et flott diplom for deltagelse med underskrifter fra dommerene. Gleder meg til å henge det på veggen.

Februar:
- NM i vippeextensions.
- Valentinesday.
- Bling på tanna mi.
- Bowling med ME-foreningen.
- Kino med kompiser.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA JANUAR

Nytt år og nye muligheter. Har hatt en god start på året føler jeg. Skolen har gått greit og vi har lært aromaterapi. Men det jeg har likt best har vært å gått på skøyter med venner. Har lært meg å spille hockey også, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle være med på siden jeg er vokst opp som kunstløper. Har vært på isen så mye som mulig, både med venner, lillesøster og på date.

Januar:
- Begynte å svømme med pappa en gang i uken.
- Tok leppefiller for andre gang.
- Var på cafètreff med ME-foreningen.
- Lært aromaterapi på skolen.
- Stått mye på skøyter med vennene mine.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA DESEMBER

Desember var en koselig måned. Og spessielt siden jeg hadde pakkekalender fra mine lillesøstre å våkne til hver eneste dag. Må jammen si de var kreative, for jeg fikk alt fra sminke og shellac til kosesokker og hårtatoveringer. Vi hadde også en familie-gavelunsj på nyttårsaften hvor vi åpnet alle gavene som ikke rakk frem i posten før julaften, så det var veldig hyggelig.

Desember:
- Tverrfaglig hudpleietentamen gikk veldig bra.
- Var på julebord med ME-foreningen.
- Siri og jeg laget drops til jentene i klassen.
- Tok volumvipper for første gang.
- Fikk julegave fra en hemmelig beundrer.
- Gjorde et tappert forsøk på å lage pepperkakehus.
- Vant og dro på cruise til københavn med Siri.

Nå var jeg så heldig at jeg vant cruise til københavn i Dfds sin julekalender, så jeg tok med meg Siri på jentetur i romjulen. Det var veldig koselig. Jeg shoppet litt klær, sminke og selvfølgelig måtte jeg en tur innom legobutikken. Vi var også en tur innom tivoli før turen gikk tilbake til Oslo. Det er alltid så god stemning på båten utover kvelden. Først spiste vi nydelig mat og drakk god vin, også drakk vi fancy drinker til live musikken etterpå. Takk for en fin tur.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA NOVEMBER

Nå er det en god stund siden jeg skrev forje innlegg her. Jeg synes det var gøy å blogge en stund, men så mistet jeg liksom helt motivasjonen. Men det var jo ikke noe krise, for jeg skuffet jo ingen lesere uansett. Men jeg tenkte likevel at jeg skulle oppsumere hva jeg har gjort i månedene siden sist.

November:
- Jeg meldte meg på NM i vippeextensions.
- Var på hungergames premieren med lillesøster Oda.
- Fikk dilla på Lego.
- Roadtrip til Drammen.

Rundt bursdagen min i september så var jeg på vinmonopolet med min kjære pappa, og butikken ved siden av har massevis av lego, så jeg tittet på pappa og sa "Kom, så går vi inn og kjøper den største pakken vi finner med lego". Pappa var helt med, for han trodde jo selvfølgelig at jeg tulla, og ble med inn i legobutikken. Men jeg kjøpte faktisk den største pakken jeg fant og ga den til meg selv i bursdagsgave. Det jeg fant ut senere, var at pakken jeg kjøpte, Palace Cinema, er fra 2012 og er en del av samlekolleksjonen Modular Buildings, som har gitt ut en pakke hvert år siden 2007. Det kommer altså ut en bygning hvert år, og bygningene kan settes sammen. Så da startet jeg jakten på å få tak i alle settene. De eldste har gått ut av produksjon og selges heller ikke lenger. Men jeg fant en fyr i Drammen som hadde 3 av pakkene jeg ønsket meg. Så da ble det en koselig roadtrip dit med pappa.

Alle i familien synes jo jeg er helt gal som bruker så mye penger på Lego. Men jeg synes det er en flott samling å ha, og ikke minst utrolig gøy å sitte i timesvis å bygge disse bygningene. De to første pakkene i serien kom i 2007 og er ekstremt sjeldne og har derfor sinnsykt høy verdi. Dessuten har de ikke innendørs innredning slik som resten av serien har, så de er ikke så viktig for meg å få tak i. Men drømmen er jo å klare å samle alle bygningene fra 2008 og å lage en landsby. Jeg og eksen kjøpte jo et eksklusivt tog da vi var på cruise til København i 2014, så jeg vil jo si at det kommer godt med. I november kjøpte jeg enda en bygning på nettet og enda et tog, som ikke er i nærheten av så fint som det første jeg har, men det var elektrisk, så jeg har da brukt motoren på det fine toget. I julegave fikk jeg togstasjon og diverse småpakker som bobil, sportsbil, taxi, politibil og motorsykler. Så det kommer nok til å bli en flott landsby til slutt. Det neste på ønskelisten nå er frontlys til toget og de resterende bygningene, som jeg håper å klare å samle i løped av året.

- Xoxo Ine Elise

JULEKALENDER

I år har jeg har avtalt med mine to lillesøstre at vi skal kjøpe pakkekalender til hverandre. Jeg skal altså kjøpe tolv gaver til Oda og tolv gaver til Mia. Vi skal ikke bruke mer enn et par hundre kr, men jeg tror det blir gøy. Er lenge siden vi har hatt pakkekalender, for de siste årene har vi isteden fått en stor fellesgave hver søndag, som for eksempel en sesong av one tree hill eller the vampire diaries. Det finnes jo så mange morsomme kalendere. Så senest istad at det finnes øl kalender av alle ting og mange ulike skjønnhetskalendere. Hadde vært morsomt å kjøpe en kalender, om jeg finner en som ikke alle andre har. Hadde lyst på kicks sin, men de har fjernet den forstod jeg. Men uansett så gleder jeg meg veldig til pakkekalenderen som søstrene mine skal lage til meg. 

Jeg har allerede begynt å handle inn, og jeg fikk stor og fin pakke i posten fra douglas her om dagen, med masse spennende godsaker. Og lillepus var selvfølgelig behjelpelig med å åpne pakken.

- Xoxo Ine Elise

WALK IN CLOSET

Da var det på tide å vise frem hvordan det ser ut i garderoben min. Det er vel litt over et år siden at jeg endret halve rommet mitt til walk-in-closet, og jeg angrer ikke et eneste sekund. Jeg har endelig fått ryddet og hengt opp alle kjolene mine. Har hatt mangel på kleshengere, så det har tatt litt tid. Som jeg skrev tidligere så samler jeg på festkjoler. Jeg bruker kjoler ved hver eneste anledning som passer seg. Jeg har nå nøyaktig 81 kjoler i skapet. Jeg er ikke lei meg for det. Samlingen øker sakte men sikkert, enda jeg føler jeg kjøper nye kjoler ganske ofte. Men jeg vokser ut av kjoler hele tiden også, som lillesøster Mia får glede av isteden. Ble utrolig lei meg når jeg vokste ut av den hvite prinsessekjolen min. Den er den fineste kjolen jeg har eid i hele mitt liv, og jeg fikk kun brukt den èn gang, som var på bursdagen min i fjor. Men det var en fin kveld så jeg sitter igjen med gode minner. Nesten alle kjolene henger på en 4 meter lang stang i taket, mens de lange og formløse kjolene henger i klesskapet. Når det kommer til skoene mine så står de på en hylle, som er gjemt under alle kjolene. Kan vise dere mine favoritt-sko i et innlegg senere. Som dere ser så mangler jeg fortsatt lister i taket. Så pappa, hvis du ser dette, så vet du hva du kan bruke helgen til.

- Xoxo Ine Elise

FARGING AV VIPPER OG BRYN

I kveld har jeg kosa meg med lillesøstrene mine. Vi har blant annet farget bryna og vippene til hverandre. Utrolig deilig å få frisket opp utseendet sitt litt. Jeg føler meg automatisk mer våken når jeg får et mer markert blikk. Jeg elsker produktene fra refectocil. Vi brukte det i ungdoms-bedriften på skolen, og siden har jeg holdt meg til det merket. Men til øyevippene synes jeg julienne sin blåsvart er best. Det er rett og slett fordi den er mildere, og ikke svir på øynene. Så den er veldig fin for de med sensitive øyne. Jeg personlig liker blåsvart best til vippene, fordi jeg føler den gir mer glans og ekstra fargedybde til resultatet.

- Xoxo Ine Elise

TØFLUSSER, KAKAO OG KOSETEPPE

Etter en kort, men krevende dag på skolen var det deilig å komme hjem til pusen, tøfler, kakao og koseteppe. Merker at det er skikkelig høst ute nå. Og tøfler og koseteppe skal bli deilig å bruke fremover mot vinteren. Jeg må lage og øve på fremføringen vi skal ha på skolen imorgen. Jeg gruer meg allerede til å stå foran klassen og snakke i 30-60 minutter. Synes nå egentlig det holdt med den gigantiske innleveringen jeg. Men aller først skal jeg unne meg litt seriekos sammen med lillepus og kakao.

- Xoxo Ine Elise

SØNDAGSTUR

Nå har jeg nettopp vært ute en liten tur med lillepus Baileys. Han er jo ikke seks måneder enda, så vi holder han fortsatt inne. Men han synes det er veldig gøy å være ute å utforske litt i bånd. Jeg ser ofte at folk har photoshoots i hagen med dyra sine, og det resulterer i flotte bilder. Baileys derimot er overhodet ikke fotogen i det hele tatt. Snur seg bare vekk og vil ikke være med på bilder. Men jeg fikk da knipset noen. Ut av de 55 bildene jeg tok, var disse de som var brukbare. Han har ikke akkurat fremtid som kattemodell for å si det sånn.

- Xoxo Ine Elise

SKOLEPROSJEKT

God morgen. Jeg er tidlig oppe denne fredags morgen for å skrive ferdig prosjektoppgaven min, som skal innleveres på skolen på mandag. Ikke nok med det, for vi har også årets første prøve i bedriftslære samme dag. Jeg har vært flink og jobbet litt med oppgaven hver dag denne uken, så nå er det siste innspurt før helgen. Jeg har skrevet over 15 sider, så nå håper jeg lærerne mine blir fornøyde altså. Jeg er iallefall ganske fornøyd så langt. Skal bli deilig å få den ferdig. Men jeg gruer meg skikkelig til å fremføre dette prosjektet, for jeg har skrevet utrolig mye. Men forhåpentligvis klarer jeg nok å korte det litt ned og sette samme en flott presentasjon, før fremføringen på tirsdag. Når jeg blir ferdig med oppgaven skal jeg feire med milkshake og ansiktsmake, sammen med lillesøster og tvserier. Kanskje jeg får til å vise dere mine 5 favoritt ansiktsmasker i et innlegg før kvelden. Ønsker alle en fin fredag. 

- Xoxo Ine Elise

JUVEDERM

Som dere vet så var jeg og tok leppe-forstørrelse på mandag. Jeg hadde et ønske om naturlig resultat. Jeg skrev på mandag at jeg ikke visste hvilken type filler jeg ønsket, men fikk heldigvis gode råd og anbefalinger av behandleren min, slik jeg hadde håpet. Det ble juvederm. Klinikken jeg var på var utrolig lekker og elegant og jeg ble tatt godt imot. Det luktet godt og bordene var fylt med brosjyrer og te-lys. Først fikk jeg bedøvelsekrem på leppene, slik at jeg skulle føle så lite smerte som mulig når hun først satte i gang. Mens vi ventet på at den skulle funke, stilte jeg noen spørsmål iforhold til skoleoppgaven min og hun stilte spørsmål om helsen min, for å være sikker på at jeg kunne gjennomføre behandlingen. Stikkene var ikke akkurat behagelige. Tårene trillet mens hun holdt på. Men det var overkommelig altså, og definitivt verdt det. Jeg betalte 2500 kr for 1 ml. Skal tilbake for ettersjekk om et par uker. De to første dagene var verst, og det gikk med ganske mange paracett. Gikk rundt og følte meg som en and, og familien synes jeg så kjempemorsom ut. Jeg var utrolig hoven, og måtte dessverre avlyse venninnen min som egentlig skulle få vipper på tirsdag. Nå har hevelsen heldigvis forsvunnet helt og jeg kan endelig gni leppene mine mot hverandre. Jeg er kun litt øm, blåmerkene er nesten borte og jeg kan se det endelige resultatet. Som dere sikkert ser på bildene så var overleppen min ganske skjev før, men takket være flink behandler er jeg nå symmetrisk. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. - Xoxo Ine Elise

JEWELRY

Idag har jeg ryddet og samlet smykkene mine. Når jeg satte igang merket jeg fort at jeg stør rundt meg med smykker, ringer og øredobber overalt. På nattbordet, i jakkelommer, skuffer og skap. Nå har jeg prøvd å samle alt på et sted. Og sortere ut det jeg ikke lenger ønsket å ta vare på. Jeg er generelt utrolig glad i å pynte meg, så jeg går ofte med både smykker og ringer til vanlig. Jeg har nikkelallergi, så jeg tåler egentlig ikke øredobber som ikke er laget av sølv, titan eller gull, men det går fint å bruke fake for en kveld, en gang i blant. Så det er derfor jeg har beholdt noe uekte også. De smykkene jeg bruker mest, dyppet jeg i sølvrens. Ser stor forskjell på bare 10 sekunder. Det er nesten magisk. Smykkene mine står på kommoden i mitt walk-in closet. Tenkte å vise bilder av det senere, når jeg får kjøpt meg flere kleshengere, så jeg kan henge opp alle kjolene mine. Forresten, så gjør speilet over kommoden at det ser veldig rotete ut, noe det absolutt ikke gjør i virkeligheten.- Xoxo Ine Elise

FILLER I LEPPENE

Nå sitter jeg i taxien på vei til en klinikk, hvor jeg skal fylle inn leppene mine. Jeg er utrolig spent, men samtidig gleder jeg meg. Det blir første gang for meg og tanken på å gjøre det alene er litt skremmende. Jeg har ønsket å fylle leppene mine en god stund. Jeg har et par venninner som har gjort det og har vært fornøyd med resultatet, så nå er det min tur. Jeg har egentlig ikke så store forventninger. Jeg ønsker litt større lepper og at overleppen min skal harmonere mer med underleppen og at overleppen skal synes bedre når jeg smiler. Men jeg vil absolutt ikke ha struttende duckface lepper. Jeg vil jo at det skal se naturlig ut. Det viktigste for meg er at jeg ser forskjell. 

Grunnen til at jeg velger å gjøre det nå, er fordi jeg har prosjekt-uke på skolen. Og jeg har valgt tema kosmetiske forandringer. Så jeg skal ta for meg 3-5 forholdsvis enkle behandlinger som er populære i dagens samfunn. Og å ta fillers er en av dem. Føler at jeg får et bedre innblikk i hvordan og hvorfor så mange ønsker å gjøre dette ved å prøve det selv. Også får jeg jo selv erfare hvordan behandlingen foregår og hvor smertefullt det er. Jeg håper det blir en fin og annerledes vri på prosjektoppgaven, slik at jeg kanskje skiller meg ut litt. Det er også perfekt å gjøre det nå, ettersom vi har fri hele uken, så slipper ømhet, hovenhet og blåmerker å hindre meg i daglige aktiviteter.

Fillers er en klar gelèlignende masse med hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. "Hyaluronsyre er et sukkerkompleks som blant annet produseres i hud og brusk hos dyr og mennesker. I huden fyller det tomrommet mellom et nettverk av små kollagen- og elastinetråder. Hyaluronsyre spiller en viktig rolle i hudens vannbindende evne og gjør det strammere og fastere". Fillers gir et naturlig utseende uten å påvirke mimikken. Behandlingen er ikke permanent, kroppen bryter ned massen som sprøytes inn over tid, slik at man over tid vil gå tilbake til sine naturlige lepper. Til lepper er det idag restylane, trosyal og juvederm som blir mest brukt. Jeg vet ikke hvilken av de behandleren skal bruke på meg, men jeg stoler på at hun velger den som passer best, utifra mine lepper og mine ønsker. Jeg skal gi dere en oppdatering og før og etter bilder iløpet av uken.

- Xoxo Ine Elise

LEKESTUA

Drømmen om å lage skjønnhetssalong i lekestua gikk sakte men sikkert i oppfyllelse. Jeg setter stor pris på at jeg har fått lov til å bruke lekestua som et lite øvingslokalet. Det har vært fint å kunne gjøre behandlinger der på familie og venner, for å holde det jeg lærte på vg2 ved like. Det er nå nesten 2 og et halvt år siden jeg gikk ut av vg2, men er nå heldigvis igang med vg3. Siste året, siste innspurt. Jeg har samlet sammen noen bilder av hvordan det ser ut i lekestua. Det har blitt veldig koselig der ute. Også har jeg jo tatt kurs for å lære både vippeextension og brynextension siden sist. 

- Xoxo Ine Elise

FRISØREN

Tenkte jeg skulle vise før og etter bilder fra jeg var hos frisøren. Ønsket meg ombrè og det fikk jeg. Ble veldig fornøyd. Synes overgangen ble jevn og fin. Jeg brukte lillashampo et par ganger i tuppene, fordi jeg synes det ble veldig gult. Men det er fint nå. Har i ettertid klippet tuppene og farget ettervekst. Så håret mitt er slik som på de nederste bildene akkurat nå. Håret mitt tåler utrolig lite føler jeg. Det er utrolig tørt og frusete. Men det er nok fra den gang jeg tok permanent, og blekingen hjalp vel ikke akkurat på tuppene mine. Føler jeg er flink til å kure og sånn, men ser ikke noen endring. Så fyr løs om dere har noen gode produkter å anbefale.

- Xoxo Ine Elise

LENGE SIDEN

Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget. Det er utrolig mye som har skjedd siden sist. Blant annet har jeg farget håret brunt og tatt permanent. Skolen har hatt mye fokus i min hverdag, og nå er det endelig ferie. Vil jo fortsette med hudpleie neste år også, så jeg krysser fingrene for at jeg kommer inn. Må uansett ta eksamen til høsten, ettersom jeg ikke fikk tatt den avsluttende eksamen i år, grunnet sykehusinnleggelser og sykdom. Men det stopper meg ikke, jeg kjemper videre for min utdannelse og mine interesser.

Nå er jeg i fullt gang med å gjøre istand en liten salong i min kjære lekestue. Det blir trangt, intimt og koselig på en gang. Bare hudpleiesengen fyller halve rommet. Og lekestuen kunne gjerne vært 20 cm lenger, så jeg hadde fått plass til magen min bak sengen også, for det er fryktelig trangt. Menmen, jeg finner nok en løsning. Egentlig har jeg ikke noe budsjett å gå ut ifra, så nå er det feriepengene til mamma og pappa dette går utover. Men jeg har jo kjøpt inn to hudpleieserier allerede, academie og babor. Så det er jo en start. Ellers har jeg kjøpt og bestilt bryn- og vippefarger, voksprodukter og litt produkter til manikyr og pedikyr som jeg venter på. Jeg har allerede kjøpt hudpleieseng og vapozon, som jeg var i Oslo og hentet for noen uker siden. Håndkler, kluter, svamper, lakener og hårbånd er også i boks. men enda er det mye som gjenstår. Og det at det er så liten plass, gjør virkelig alt mye vanskeligere. Men jeg tar det som en utfordring. Jeg er sikker på at det blir bra til slutt. Håper og få åpnet iløped av noen uker. Og prisene vil ikke være så alt for ille de heller. ENDA billigere enn skolen og ungdomsbedriften også. Ønsk meg lykke til.

- Xoxo Ine Elise

DROPS

I julen laget vi drops i 4 ulike smaker, som vi blandet og pakket inn i gjennomsiktige hjemmelagede dropsposer. Også ga vi de til venner og bekjente, som vi syntes fortjente det. Også beholdt vi selvfølgelig noen selv, som vi kunne kose oss med her hjemme. Smakene vi laget var karamell, bringebær, banan og annanas. Jeg beklager på det sterkeste at kvaliteten på bildene er helt elendig, men det er ikke alltid kameraet er i nærheten, og da bruker jeg telefonen som nødløsning.- Xoxo Ine Elise

JULEGAVER

Nå er det fryktelig lenge siden jeg har blogget. Men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller overskudd til å blogge. Men jeg har jo selvfølgelig tatt bilder. Og grunnen til at dette innlegget heter julegaver er jo selvfølgelig fordi jeg tok bilder av noen av julegavene jeg delte ut til venninner og kompiser mens jeg pakket de inn. Jeg kunne liksom ikke publisere dette innlegget før jul, for da kunne jo de som skulle få gavene, se hva de skulle få. Men nå kan jeg endelig publisere det. Selv fikk jeg mange flotte julegaver også, så jeg skal vise dere noen av tingene jeg fikk i et senere innlegg.

- Xoxo Ine Elise

FAMILIESAVN

Nå er det snart jul og for meg er det en tid som skal tilbringes sammen med familie og de jeg er glad i. Og derfor tenker jeg ekstra mye på familien min, som bor i Danmark, som jeg sjeldent møter. Jeg tenker tilbake på sist jeg så dem, og hvor fint vi hadde det sammen. Jeg tenker også mye på de familiemedlemmene jeg har mistet de siste årene. Og det er trist å ikke se navnene deres på pakkene under juletre. Men livet går sin gang, og det er fint å tenke på at jeg alltid har dem i hjertet mitt. Samtidig tilbringer jeg alltid mye tid med mine kjære søstre rundt denne høytiden. Nå venter vi bare på snø, så vi kan ta vår årlige piknik tur på jordet utenfor huset.

- Xoxo Ine Elise

HELG

Nå er jeg endelig hjemme etter en hyggelig kveld ute med Kathrine. Det var kjempekoslig å se igjen så mange kjente fjes fra både barne- og ungdomsskolen. Også var jo han godeste Nordby på jobb, så vi fikk endelig smake "Nordby spesial" igjen. Det var fantastisk herlig, for han er den flinkeste bartenderen noen sinne.

 

- Xoxo Ine Elise

DESEMBER

Nå er det endelig desember, noe som betyr at det snart er jul. Julebrus finnes på hyllene i butikken, kjøpesenterne har nisser på taket, og gågatene er pyntet med julelys. I tillegg er det julesalg og tid for å kjøpe julegaver til de man er glad i. Selv håper jeg selvfølgelig på snø utover i desember, julaften og nyttår er ikke det samme uten snø i gatene. Vi må ta frem julepynt, skrive ønskelister, gjennomgå julerengjøring, spise masse god mat, høre på julemusikk og nyte denne måneden sålenge den varer. Jeg har begynt å få julestemning, og noen julegaver er allerede kjøpt inn.

Nå sitter jeg i stua, alene hjemme forran peisen med en god kopp varm kakao og nyter at jeg er ferdig med tentamen.

- Xoxo Ine Elise

JEG VANT DEKSEL

For et par uker siden så annbefalte jeg nettsiden www.Lutch.no, og nettopp fordi jeg gjorde det, så vant jeg et mobildeksel. Lutch har nemlig en konkurranse som går ut på å bli "månedens blogger". Det betyr at de kårer en blogger hver måned som vinner et mobildeksel. Denne gangen vant jeg, og jeg fikk dekselet sendt gratis i posten under en uke etter at jeg vant det. Så lutch er veldig raske på leveringen også. Jeg valgte dekselet selv og er veldig fornøyd med det. Nå er mobilen min lekker.- Xoxo Ine Elise

BREAKING DOWN

Nå er det kun 10 minutter til filmen, twilight breaking down part 2 entrer skjermene i mange kinosaler rundt omkring i landet. Heldig som jeg er, så er jeg på premiære med mine to herlige lillesøstre. Vi har gledet oss til denne filmen i over et år, og endelig er den her. Det blir nok et mareritt for meg å stå opp imorgen tidelig, men det skal jeg klare, og det er verdt det. For hvis filmen er like bra som de andre twilight filmene, så blir dette en fantastisk kinokveld. - Xoxo Ine Elise

HUNGER GAMES

Idag våknet jeg etter en fryktelig merkelig drøm. Det var en kombinasjon av filmen the hunger games og tv3 serien fangene på fortet. Og hele drømmen befant seg i Afrika. det var altså 10 "familier" som ble satt sammen av de menneskene som hadde meldt seg på. Og menneskene var fra land i hele verden. Og i drømmen hadde tydeligvis jeg meldt meg på med lillesøstra mi. Og vi havnet heldigvis i samme familie. Men mamma og pappa havnet i en annen. Aner egentlig ikke hvorfor de var meldt på heller. Hver familie bestod av 5 personer. Og man kjente igjen familien sin på klærne. Min familie hadde foreksempel gule bukser. og en annen familie hadde hvite leggvarmere med svarte prikker.

Hele leken startet på toppen av en høy bygning. altså et flatt tak med en liten kant rundt. Det var fryktelig langt ned, og falt man, så havnet man rett i vannet. taket var egentlig ganske lite i forhold til hvor mange mennesker som skulle være med. 10 x 5 = 50 mennesker, som satt tett i tett på taket i  24 timer, fordi vi skulle sulte oss før leken startet. For å komme oss opp til taket måtte vi krabbe en og en igjennom en lang rusten tunell halvfull av møkkete vann. Og alt vi fikk utdelt var en liten ryggsekk med en kniv, et tau og en flaske vann. Vi fikk også streng beskjed om at hvis vi skadet noen, uansett hvilket lag, så ble hele familien diskvalifisert.

Da det hadde gått 24 timer på det trange taket, ble det utløst en alarm som et tegn til at vi kunne starte. Samtidig åpnet en ny åpning seg, for den tunellen vi kom ut av var nemmelig stengt. Da kunne alle krype familievis ned i den nye tunellen og ake seg ned til fortet. Det var kun de 8 første familiene som kom seg ned, som fikk lov til å delta. Fortet så akkuratt ut som fortet i serien fangene på fortet. stort og ovalformet i flere etasjer, med masse trapper og dører. En utfordring bak hver dør. Da vi kom ned til fortet, var det en plakat hvor det stod "den første familien som gjennomfører 10 utfordringer, uten større skader, har vunnet" så vi løp jo av gårde for å lete etter gule merker på dørene, ettersom alle vi i familien hadde gul bukse. Da var det vårt kjennemerke, akkuratt som de med leggvarmerene hadde hvit med svarte prikker som kjennemerke.

Vi fant etter en stund vårt første gule merke og det stod kun på døren hvor mange fra familien som skulle gå inn, vi ante ingenting om hva utfordringen gikk ut på. I den første utfordringen var det kun en som skulle inn, og det ble jo selvfølgelig meg. Jeg måtte løpe på 3D mølle mens jeg hentet bøtter fra taket, fyllt med grønt vann, som jeg skulle helle i et rør forran 3D møllen. Når jeg hadde helt nok vann i røret, kunne jeg nå nøkkelen fra røret ved siden av. Det som var så fint med denne leken var at man ikke hadde noe tidspress. Det var ikke noe timeglass som rant ut eller noen stoppeklokke som ringte. Vi hadde ubegrenset med tid. Jeg fikk nøkkelen og kom meg ut. Så var det bare 9 utfordringer igjen. 

Vi gjennomførte utfordring etter utfordring uten problemer. Vi sorterte dyr og vi dyppet hender i krukker med mye ekkelt. og vi måtte til og med rense et fiskegarn med ekle dyr. Alt fra edderkopper til skorpioner til slanger. Men så kom den siste utfordringen og det var såklart den aller vanskeligste. Den bestod av to deler, men del to fikk vi ikke vite før vi hadde gjennomført del en. Nå var plutselig Gaute, programlederen fra farmen hos oss, for å instruere hva vi skulle gjøre, siden dette var den siste utfordringen vår. Han fortalte også at det kun var oss og 2 andre lag igjen. Alle andre var diskvalifisert eller skadet. Så fortalte han at utfordringen var å gå inn i et rom og finne 3 bestemte sjødyr som så akkuratt like ut som på et bilde vi fikk utdelt. vi måtte også finne 3 eksemplarer av hvert dyr.

Da vi hadde gjort det, noe som tok en evighet, gikk vi ut til han med sjødyrene, men han ba oss kaste de i et stort svømmebaseng som var rett bak han. Hvor kom det bassenget fra? Men vi gjorde som han sa. For det var nemmelig kun 2 som fikk komme ut å være med i del 2 av utfordringen. og det var meg og min bestevenninne, Stine. De andre var sperret inne der vi fant sjødyrene. Gaute fortalte at en av oss måtte dykke ned og fange 3 av dyrene i en liten veske, og komme opp med alle tre i vesken på bare et dykk. Og siden Stine har gått på svømming i mange år, sa hun seg villig til å ta utfordringen. Hun hoppet ut med dykkebriller og denne vesken i hånden og fikk samlet først et dyr, så to, og til slutt det siste. hun kom opp og var helt pompet. hun hadde jo vært under vann utrolig lenge. Men da Gaute skulle telle over dyrene, var det bare to i vesken, og han konkluderte med at vi ikke hadde bestått utfordringen. Det viste seg at dyr nr 1 hadde hoppet ut når hun åpnet vesken for å legge i dyr nr 3. Stine ble hentet av ambulasefolk og resten av familien vår måtte klatre ned mange meter i et spindelvev for å komme til første etasje. Der var vi publikum for de to finalistlagene, sammen med de andre taperlagene. Det var en jevn kamp, og da vinneren var kåret og finalistene kom ned på bakken, så innså vi at det var laget til mamma og pappa som hadde vunnet. Hurra.

Lekene ble avsluttet med en flott sermoni av turnere og nisser, og russiske sekkepipespillere. Alle representantene fra de ulike landene fikk vise seg frem og det ble spillt vakker musikk. Det var som å se åpningssermonien på OL. Og hele sermonien foregikk på det lille taket, som plutselig var blitt megastort. Og alle som hadde vist seg frem hoppet ned i vannet. Da det var vår families tur holdt vi alle hender mens vi hoppet, også våknet jeg selvfølgelig akkuratt da jeg traff vannet. Er ikke det typisk?

- Xoxo Ine Elise

MILKY MONDAY

Det er alltid godt med milkshake. Spessielt når du får den følelsen av at du virkelig har mestret det du ønsket å lage. Slik som jeg føler at jeg klarte idag. Egentlig så er jeg jo elendig på kjøkkenet, men milkshake, det er en av de få tingene jeg faktisk synes går greit å lage. Fordi jeg er en godtegris som er super glad i sukkerbomber, så foretrekker jeg milkshake fremfor smoothie. Denne gangen laget jeg milkshake av jordbær og vaniljeis, lettmelk, en klatt med bringebær syltetøy og blåbær, som er håndplukket fra hagen. Resultatet falt i smak her i familien, og da er målet oppnådd. 

- Xoxo Ine Elise

BAD HAIRDAY

Igår skulle jeg i bursdag, og siden jeg hadde så sykt bad hairday, som er typisk min uflaks, så bestemte jeg meg for å slette håret for en gangs skyld. Selvom det tok utrolig lang tid, så ble jeg ganske fornøyd med resultatet. Det var ganske uvant for til vanlig har jeg jo dessverre massevis av krøller.

- Xoxo Ine Elise

HELG

Denne helgen har jeg tilbragt med min venninne Kathrine. Og det har vært veldig hyggelig. På fredag dro vi på jentetur til sverige med søstra hennes, som nettopp har fått lappen, så det var jomfru-turen til utlandet. Da vi kom hjem hadde foreldrene laget taco til middag. Det smakte nydelig, og det var heller ikke pinlig stillhet rundt bordet, for hele familien er utrolig utadvente. Så stæsjet vi oss, før vi dro på byen. Og heldige som vi var, fikk vi kommet inn på twilight til halv pris. Vaktene var jo veldig hyggelige, det må jeg også få understreke. Så var vi også en tur på Voodoo. Og ble kjent med bartenderen og kompisene hans. Og han bartenderen lagde verdens beste drink til oss. Men det kjipe var at drinken ikke hadde noe navn, siden han hadde funnet den opp selv. Nå vet jeg iallefall hva jeg skal bestille neste gang, haha.
- Xoxo Ine Elise

HALLOWEEN

I morgen er det halloween, og jeg gleder meg til å åpne døren for alle de små barna som ringer på for å få godteri. Vi har jo kjøpt inn en del, for å ha nok til alle som kommer. Også har vi såklart kjøpt inn litt ekstra til oss selv. Jeg håper bare jeg kjenner igjen noen av barna som ringer på. Nå har jeg jo jobbet på barneskolen her et halvt år, i forbindelse med praksis da jeg gikk barn og ungdom. De er jo så nydelige og søte i de kreative halloweenkostymene sine. 

I helgen var jeg på halloweenfest hos en venninne og kjæresten hennes. Det var en rolig og koslig kveld, med både kjente og ukjente mennesker. Vi mimret om gamledager og ble bedre kjent med de nye ansiktene. Heldigvis var det noen jeg kjente der da. Dro dit med to av mine bestevenninner, Stine og Kathrine. De hadde jo pyntet opp med spindelvev og edderkopper, også hadde de laget tequila-muffins, geleshots i flere forskjellige farger og rosa polkashots. Så de hadde virkelig stelt istand. Her er noen bilder fra halloweenfesten.- Xoxo Ine Elise

LUTCH

Kjære Lutch. Jeg ønsker veldig gjerne at dere får tilbake kategoriene "Kosmetikk" og "Accessories" på nettbutikken deres. Der var hele min ønskeliste til jul. Jeg mener det. Det var veldig mye fint der som jeg ønsker meg. Bra produkter til en god pris. Men selvom jeg savner disse kategoriene, så er jeg uansett takknemlig for de bra mobilproduktene dere har. Stort utvalg av deksel og tilbehør i tillegg til gratis frakt. Nettsiden bør sjekkes ut - Lutch.no

  AZTEC #1 DEKSEL GALAXY S2 FRI FRAKT  AZTEC #2 DEKSEL GALAXY S2 FRI FRAKT  AZTEC #3 DEKSEL GALAXY S2 FRI FRAKT  AZTEC #2 DEKSEL GALAXY S2 FRI FRAKT  AZTEC #1 DEKSEL GALAXY S2 FRI FRAKT

- Xoxo Ine Elise

VELKOMMEN

Idag har jeg planer om å bygge vidre på bloggen min. Fortsette å utforske HTML verden og hvordan den fungerer. Forbedre designet og lage en ny header. Det er mye frem og tilbake med designet i starten, men slik er det vel for de fleste tenker jeg. Det tar tid å finne ut hvordan man vi ha det. Og når man endelig har funnet det ut, så må man bruke enda mer tid på å utvikle designet, slik at det blir perfekt.


- Xoxo Ine Elise