hits
Bryn- og vippeextensions


I MIN SMINKEMAPPE

Hallo igjen. Glemmer helt å blogge jeg. Har heller vært aktiv på youtube. Postet rundt en video i uken. Det er herlig å kunne gjøre noe hjemmefra. Og når på døgnet jeg har mest energi. 

- Xoxo Ine Elise

VIPPEEXTENSIONS PÅ SVEKKEDE VIPPER

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan jeg går frem, og hva jeg gjør med de kundene som kommer til meg med ødelagte, svake vipper fra andre steder. Som jeg skrev i det tidligere innlegget om vippeextensions er det veldig viktig at man går til noen som vet hva de driver med. Vippeextensions skal se naturlig, fint og ryddig ut, og det skal være behagelig og lett å ha på.

Jeg blir utrolig trist og lei meg når jeg ser at folk kommer til meg for påfyll av vippeextensions, og rett og slett trenger hjelp fordi de har vært hos noen som ikke har gjort en god jobb. Når kundene kommer for påfyll hos meg, hender det at de ikke engang vet at den forrige de var hos, har gjort et dårlig arbeid. Jeg har ofte fått tilbakemeldinger i ettertid om at vippene de får på hos meg er mye mer behagelig å ha på. De har kanskje aldri hatt vippeextensions før, og vet derfor hverken hvordan det skal se ut eller føles på. under er det bilder av sett jeg har gjort. Som nevnt i forrige vippe-innlegg også, så glazer jeg alle kundene før de åpner øynene, så det er derfor vippene kan se sammenklistret ut på alle bildene jeg tar.

I de fleste tilfeller må jeg fjerne alt de har når de kommer, noe som oftest er en smertefull prosess for kunden. Noen ganger fordi det er brukt så mye lim at alt er klistret i hverandre, andre ganger fordi det er brukt for lange, for tykke og for tunge vipper. Og noen ganger fordi det er brukt en blanding av klassiske, volum og punktvipper. Dette fører til at kundenes vipper knekkes av eller blir betydelig svekket. Ofte er det også store hull eller mellomrom i kundens egne vipper. Når kundene sitter igjen med få, svake vipper, føler de seg nakne og fortvilet. 

Når jeg har fjernet alt, pleier jeg å legge et nytt sett med tynne og lette vipper, hvis kunden ønsker det. De fleste takker ja, for de tenker at korte, tynne vippeextensions er bedre enn ingen vippeextensions mens vippene vokser ut igjen. Jeg ber de komme tilbake for påfyll etter 2-4 uker. Da har vippene vokst seg sterkere siden sist, og vi kan øke lengden eller tykkelsen, alt etter hva kunden har mest lyst på. Her vil også vippene være mye mer fyldig enn sist gang. Når disse da faller av, kan kunden gå til vippepause med betydelig sunnere vipper enn første gang de var hos meg. Når det er på tide med pause og hvor lenge vippepausen bør vare er forskjellig fra kunde til kunde. Etter pausen har vippene forhåpentligvis vokst seg så sterke som de skal være naturlig, og kunden kan få det etterlengtede ønskede resultatet de håpet på i første omgang.

Under er det bilder av en kunde som kom til meg, med en blanding av alle mulige vipper fra et annet sted. Vippene var limt sammen i store klaser, og det var kjempe ubehagelig for kunden. Det første bildet er tatt etter jeg hadde fjernet mesteparten. Når jeg endelig fikk av alt, satt hun igjen med avknekte svake vipper med flere hull innimellom. Jeg la et lett sett med tynne korte vipper. Etter 4 uker kom hun tilbake for påfyll, og vippene hadde vokst seg sunne nok til å fylle på med lengre vipper, som dere kan se på bildene under.  

- Xoxo Ine Elise

VELG VIPPEEXTENSIONS MED KVALITET

De aller fleste vet nok hva vippextensions er, men jeg tenkte jeg skulle forklare det kort likevel. Vippeextensions er en behandling der man får limt falske vippehår på sine egne vipper. Det limes på mellom 50 og 100 vipper på hvert øye. Én og én extension-vipp limes med et permanent lim på hvert enkelt av dine egne vippehår. Limet er vannfast, og skal holde så godt at du ikke mister vippene før dine egne faller av. Det finnes forskjellige lengder, ulik grad av bøy, fylde og farge. Alt for en hver smak. Vippeextensions sitter i 3-5 uker ved riktig vedlikehold. Supert for de som ønsker å slippe mascara i hverdagen. Jeg tok vippekurs gjennom skolen med Lash Perfekt, og er utrolig fornøyd med kurset, det jeg har lært og produktene derfra. Favorittproduktet må være den jeg forsegler limet med i slutten av hver behandling før kundene åpner øynene, nemlig finishing glaze. Den er Magisk, funker som en blank mascara og gir masse fukt og glans. Det er derfor vippene er ganske sammenklistret på alle vippebilder jeg tar. 

De fleste har nok god erfaring med vipper, mens noen dessverre har dårlig erfaring. Det er utrolig viktig at man går til noen som har tatt ordentlig kurs og som bruker ordentlige produkter. De som har tatt kurs har fått god informasjon om renslighet og hygiene, og ikke minst om ulike øyne, øyeform og vippehår. Som profesjonell vippeteknikker vet man hvordan teknikk og metode som er best å bruke til enhver person. For å skåne kundens vipper, setter sertifiserte vippeteknikkere heller aldri for tykke, for lange eller for tunge vipper. Husk at det ikke skal være ubehagelig å ha på vippeextensions. Det skal ikke være vondt å knipe igjen øynene, og det skal også være enkelt å gre gjennom vippene med børsten du får med. Og man skal få god informasjon om vedlikehold av vipper, gjerne også skriftlig. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg senere, om hva jeg gjør med kunder som kommer med dårlig utført vippeextensions fra andre steder.

- Xoxo Ine Elise