hits
Innkjøp


SMINKE INNKJØP

Pakker i posten er alltid så stas. Jeg fikk pakke fra makeupmekka og fra blivakker forje uke. Kjempespent på produktene. Kjøpte meg nye sminkekoster og en del ny sminke. Og hudpleieprodukter fra Bare Minerals, fordi jeg trengte nye, og har lenge hatt lyst til å prøve disse. Når det kom til makeupmekka så trengte jeg vel egentlig ikke noe nytt, men ville utfordre meg selv litt. For jeg ble så inspirert av en video på youtube hvor det var en challenge som gikk ut på at man skulle sminke fult fjes med produkter til totalt 200kr. Så denne challengen ville jeg også prøve meg på, så derfor ble det litt nytt. Gleder meg til å filme en video på det. Men må huske å farge vippene først, for jeg kjøpte ingen mascara. Men jeg har noen liggende som jeg har kjøpt tidligere, men vet ikke helt om det er innafor. Får se hva jeg gjør. Uansett blir det utrolig spennende. Baileys er selvfølgelig linselus og ville gjerne hjelpe meg å ta bilder, som dere ser, haha så skjønn :)

- Xoxo Ine Elise

SKATTER FRA MOTEHUS

Tenkte jeg skulle vise frem hva jeg har kjøpt fra motehus denne måneden. Januarsalg er flotte greier. Jeg trengte faktisk en ny tights, for den jeg kjøpte fra motehus for noen år siden er kjempeslitt. Men den har vært favoritten min i mange år. Og den nye er litt annerledes, men den er laget av samme stoff og samme kvalitet, så jeg er kjempefornøyd. Trengte også noen nye sko, som jeg kan bruke til penklær, for jeg stjeler alltid lillesøster sine. Også har de nye sånn deilig pels inni, så de gleder jeg meg til å få brukt ute i kulden.

Den turkise toppen fikk jeg faktisk med gratis. Også var jeg jo veldig fornøyd med jumpsuiten jeg fikk av lillesøster Mia til jul, den var mørkeblå og veldig stilfull, så jeg ønsket meg en til. Men jeg ville prøve meg på en annen type og en annen farge, så da ble det denne. Merker jeg begynner å få en mer voksen stil, og det liker jeg. Ikke så mye paljetter og glitter som jeg vanligvis velger. Ser også at jeg prøver å finne gode grunner for hvert enkelt plagg jeg har kjøpt, haha, et tydelig tegn på dårlig samvittighet. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk alt dette for under 1000 kr. Også er det utrolig deilig å fornye garderoben litt nå som det er et nytt år :) 

- Xoxo Ine Elise

GLOSSYBOKS

Denne uken fikk jeg månedens glossybox i posten. Min tredje boks fra glossy faktisk. Det er alltid like gøy og spennende å se hva man får. Jeg elsker denne ordningen. Perfekt for meg som er  hudpleier å få teste ulike skjønnhetsprodukter og sminkeprodukter som jeg ellers ikke ville prioritert å bruke penger på. Man får jo 5 produkter i hver eske, og i denne esken var 4 av produktene full størrelse. Synes jeg regnet meg frem til at produktene vi fikk denne måneden har en total verdi på over 500 nok. Og det er over dobbelt så mye som esken koster. Jeg betaler kun 179kr pr boks og kan avslutte abonnementet når jeg vil.

Jeg ønsket meg glossybox lenge før jeg faktisk bestemte meg for å prøve det. Grunnen til at jeg var usikker var at jeg ikke visste helt om jeg synes det var verdt det å betale penger uten at jeg visste hva jeg fikk. Men her en kveld for noen måneder siden så var jeg innom å leste litt, og de hadde tilfeldigvis salg på tidligere esker, så jeg kjøpte en boks helt uforpliktende bare for å prøve og se om jeg synes det var verdt prisen. Og det synes jeg absolutt, så jeg gikk rett inn og bestilte neste eske. Hvis du er nysgjerrig på eller har lyst til å prøve glossybox kan du gå inn på Glossybox.no

Jeg er iallefall meget fornøyd med eskene jeg har fått så langt :)

- Xoxo Ine Elise

JULEKALENDER

En riktig god morgen. I det siste har jeg vært obsessed med sminke og beauty videoer på youtube. Og omtrent alle har jo fått julekalenderen fra Nyx tilsendt i posten. Gjett om jeg blir sjalu av å se på slikt. Ble så frista at jeg rett og slett kjøpte min egen. Gleder meg utrolig mye til desember. Det er første gang på mange år at jeg faktisk har unnet meg selv en egen julekalender, så det synes jeg var på tide. Det blir så gøy å åpne denne, og få teste Nyx sine leppeprodukter for første gang. Klarer nesten ikke vente!

Skal du ha julekalender i år?

- Xoxo Ine Elise

BLACK AND WHITE

Er det ikke typisk at når man drar for å shoppe så finner man ingenting man har lyst på, men når man faktisk er i byen av helt andre grunner så finner man masse fint? Det var en slik dag for meg idag. Jeg dro til byen fordi jeg skulle til legen, og hadde tid til overs før jeg ble henta, som jeg brukte relativt effektivt og fornuftig vil jeg si. For jeg kom hjem med mange handleposer fulle av ting jeg bare måtte kjøpe.

For meg er det ganske enkelt på shopping, enten så er det ting man ikke liker, eller så har man de tingene man synes er fine, og har lyst på. Og man har de tingene som passer perfekt inn i garderoben, og som man vet man vil angre på at man ikke kjøpte. Så de plaggene som går under den siste kategorien kjøper jeg alltid. Svarte og hvite klær passer jo til alt, og er kjempefint å bruke som basisplagg. Ganske fornøyd med å ha fått oppdatert festgarderoben.

- Xoxo Ine Elise

INNKJØP

Idag har jeg vært en liten tur innom byen og tittet. Fant såklart noe jeg ville ha, selvom jeg ikke trengte noe spesielt. Jeg falt pladask for et paljettskjørt på bikbok. Så jeg måtte bare kjøpe det. Uvant farge for min del, men samtidig spennende å prøve noe nytt. Jeg kjøpte også telefonstrikker (kaller det det, fordi de minner meg om de gamle telefonledningene), en overaskeleses-pakke fra glitter, hvor jeg blant annet fikk et utrolig lekkert smykke med oransje krystaller. Kommer til å passe perfekt til mine oransje kjoler. Det er forresten lillesøster på bildene. Flott med jevnaldrende søstre som bruker samme størrelse som meg.

Akkurat nå ligger jeg og slapper av med ganske hovene lepper, mens jeg venter på at paracetten skal funke. Håper alle har hatt en like fin mandag som meg.

- Xoxo Ine Elise