januar 2013


DROPS

I julen laget vi drops i 4 ulike smaker, som vi blandet og pakket inn i gjennomsiktige hjemmelagede dropsposer. Også ga vi de til venner og bekjente, som vi syntes fortjente det. Også beholdt vi selvfølgelig noen selv, som vi kunne kose oss med her hjemme. Smakene vi laget var karamell, bringebær, banan og annanas. Jeg beklager på det sterkeste at kvaliteten på bildene er helt elendig, men det er ikke alltid kameraet er i nærheten, og da bruker jeg telefonen som nødløsning.- Xoxo Ine Elise

7 ROSES SKINCARE

Nå er det bare en uke til vi har vår første kundedag med ungdomsbedriften vår. Vi har nesten fått alle produktene vi har bestilt. Det eneste vi mangler nå er produktene fra Gatineau. Og jeg snakket med de på mail idag, og de skulle få sent produktene så fort som mulig, Så jeg håper at de kommer i starten av neste uke. Det blir morsom og spennende å prøve ut et nytt hudpleie merke. Bedriften går vel egentlig ganske bra. Vi har fått inn våre første kundebestillinger, Jeg har laget brosjyrer som vi har delt ut og vi har stått på storsentere og delt ut reklamelapper, jeg har laget hjemmeside til oss og jeg har hengt opp plakater rundt omkring her i nærheten. Så da er det bare å vente på at kundene skal ringe / sende mail og bestille time. Vi poster bilder av arbeidet vi gjør underveis på vår facebook side og vår hjemmeside. Vi har også fått til å lage gavekort for bedriften hvis noen skulle ønske det. Idag testet jeg og styrelederen ut neglelakkene vi har fått fra tonelise akademiet. Vi har de nydelig og flotte fargene på bildet under og lakk til fransk manikyr. Legger til bilde av logoen jeg har laget til bedriften vår også.
- Xoxo Ine Elise

JULEGAVER

Nå er det fryktelig lenge siden jeg har blogget. Men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller overskudd til å blogge. Men jeg har jo selvfølgelig tatt bilder. Og grunnen til at dette innlegget heter julegaver er jo selvfølgelig fordi jeg tok bilder av noen av julegavene jeg delte ut til venninner og kompiser mens jeg pakket de inn. Jeg kunne liksom ikke publisere dette innlegget før jul, for da kunne jo de som skulle få gavene, se hva de skulle få. Men nå kan jeg endelig publisere det. Selv fikk jeg mange flotte julegaver også, så jeg skal vise dere noen av tingene jeg fikk i et senere innlegg.

- Xoxo Ine Elise