mars 2016


PROSJEKT SMINKEBORD

Endelig er speilet satt opp, bordet montert og pynten på plass. Jeg er kjempefornøyd med hvordan "sminkestasjonen" ble til slutt. Det virker også som om søstrene mine er fornøyde med plassen. Jeg er veldig glad for at jeg gjennomførte dette prosjektet og jeg gleder meg til å sminke meg masse her fremover. Hadde ikke klart dette uten hjelp fra mine flotte foreldre, så tusen takk. Her er bilder av hvordan sluttresultatet ble.


- Xoxo Ine Elise

TRAVLE DAGER

Gårsdagen var en travel dag altså. Turen til Ikea gikk fint. Klarte meg igjennom på 2 timer faktisk, så er ganske stolt. Møtte på en del utfordringer underveis. De hadde ikke den fine sminkelampen jeg ville ha, jeg har nemlig en fra før og planen var å ha en på hver side, siden den er for lang til å ha over speilet og derfor et smalere speil. For alt må planlegges utifra en vegg på kun 55 cm. Men siden de ikke hadde den lampen gikk det i vasken. I tillegg fant jeg ikke det speilet jeg ville ha som reserveløsning, som var perfekt i bredden + hadde en liten hylle nederst til å sette ting på. Men det var like greit, for den hadde kanskje kræsjet uansett siden ene halvdelen av sminkebordet kan åpnes. Spontant var det derfor utrolig vanskelig å finne et speil i riktig størrelse til den smale veggen. Men jeg valgte å kjøpe et ganske stort og avlangt speil slik at til og med pappa kan se seg selv når han står. Også kjøpte jeg isteden en sånn lyslenke med 24 små lys som man kan bruke alene eller sette slike kuler rundt. Mamma var ikke helt begeistret for disse, da de var veldig sommerlig og jentete og dette da blir det første som møter alle gjester i gangen. Men jeg tror det kan bli veldig kult.


Så fant jeg flotte detaljer og pyntegjenstander. Blomster, pynt og duftlys, og rosa tenkte jeg ville være fint siden jeg har rosa pyntesand fra før av. Men så gikk det opp for meg da vi var like ved kassen at innsiden av sminkebordet er rødt, så jeg måtte løpe tilbake å bytte ut alle de fine detaljene fra rosa til rød. Også fant jeg et nydelig saueskinn jeg tenkte å ha over stolen, fake selvfølgelig. lukter bedre og var mye billigere i tillegg. Så når vi endelig hadde handlet ferdig spiste vi mat og kaker på cafeèn og dro hjemover.
SMYCKA Kunstige blomster IKEA Kunstig blomst som ser ekte ut og holder seg like frisk og vakker år etter år.GODMORGON Boks m lokk, sett med 5 stk IKEA Holder orden på smykker, sminke og flasker.VÅRVIND Vaser, sett med 2 IKEA Den spesielle formen gjør vasene dekorative både med og uten blomster.TEJN Imitert saueskinn IKEA Det imiterte saueskinnet er supermykt, varmt og koselig. Ideelt som et teppe, eller drapert over en favorittlenestol.
Bildene over er stjelt fra IKEA sin hjemmeside. Jeg gleder meg kjempemasse til å få alt klart og å vise frem hvordan sluttresultatet blir. 

Dagen i dag blir nok like hektisk. Først en vippekunde her, også blir jeg hentet for å dra hjem til en kunde som skal ha pedikyr. Og på kvelden er planen å ha jentekveld med lillesøstrene mine og fine Stine. Vi skal ha skikkelig makeover med ansiktsmaske og full pakke med peeling, maske og shellac på hender og føtter tenkte jeg. Så det gleder jeg meg veldig til. Håper dere har en fin påske også.

- Xoxo Ine Elise

ROADTRIP TO IKEA

God morgen. Nå sitter jeg i bilen på vei til Ikea med mine kjære foreldre. Planen er å kjøpe inn ting slik at jeg kan lage et lite og søtt sminkested oppe i gangen. Jeg trenger alt, så handlelisten er lang. Jeg har masse tanker og ideèr til hvordan det hele skal se ut, og jeg håper at det blir slik jeg har sett det for meg. Det kan jo også hende at jeg finner andre ting jeg synes er fine, så det blir spennende å se hva jeg kommer hjem med. Jeg har lagt ved to inspirasjonsbilder som forteller mye om hvordan jeg ønsker å få det. 

- Xoxo Ine Elise

BESTFRIENDS

For happy times shared trough the years,

for the loyalty, love, the laughter and tears.

For the special things only you can do,

for all of these i thank you.

- Xoxo Ine Elise

SMINKEN MIN

God søndagskveld.  Jeg har koset meg med å sortere i sminken min idag. Ble helt overasket over hvor mye jeg egentlig har, og nok en gang var det mye å kaste. Jeg gjorde det veldig enkelt, jeg bare tømte alle bokser og skuffer med sminke opp i en stor pappeske og ryddet det fint tilbake på sminkebordet. Min største utfordring er jo at jeg har mesteparten sminken min på sminkebordet her på rommet mitt, mens jeg som oftest sminker meg oppe på badet, fordi det er lettest siden det er der jeg har tilgang til vann og renseproduktene mine.Det er ganske tungvindt å ha litt sminke her og der, og ikke minst å måtte løpe opp og ned hver gang jeg trenger noe.

Så jeg har et lite håp om å få til å lage et lekkert sminkested oppe i gangen, rett ved badet, Gjerne med en stol, slik at vi kan sitte å sminke oss isteden for å stå med ansiktet klistret til speilet over vasken på badet. For planen er nemlig at denne sminkestasjonen skal kunne brukes av mine søstre også. Så jeg får overtale pappa til å bli med meg på Ikea snart, slik at jeg kan få kjøpt sminkebord og speil og ordentlig lys. Her har jeg planen helt klar til å ommøblere gangen, og jeg har ikke inkludert foreldrene mine i den engang, haha. Men jeg håper det blir bra, og at de lar meg gjøre dette for meg selv og søstrene mine.

Sminken min er en samling av mange forskjellige merker. Alt fra Morphee brushes, Bare Minerals, Maybelline, Loreal og Isadora til Catrice, Beauty UK, NYX, Wet'n Wild, Makeupmekka og H&M. Dette er sminke til helt middels prisklasse. Jeg er ikke en av de som trenger å kjøpe alle de populære og dyre sminkemerkene. Jeg synes disse merkene er like bra, bare billig.

- Xoxo Ine Elise

EXPECTATIONS VS REALLITY

Tverrfagelig hudpleie tentamen er vel overstått og jeg tar påskeferie med et smil om munnen. For å feire tenkte jeg at jeg skulle lage meg en lekker drink. Jeg fant bilde og oppskrift på en drink jeg synes så meget god ut og satte igang. For jeg liker å lage drinker, liker å eksprimentere med smaker og farger. Og vanligvis ender det med et godt resultat og positive overaskelser. Men ikke idag, idag failet jeg så fryktelig at jeg blir helt flau. Fargene blandet seg i hverandre, enda jeg var forsiktig og brukte skje til å legge lagene. Men det som var mest skuffende av alt var at godteriet som liksom skulle flyte så pent på toppen, sank til bunnen. Her er mitt forsøk på den berømte rainbow sour burst. Ønsk meg bedre lykke neste gang.

- Xoxo Ine Elise

BLACK AND WHITE

Er det ikke typisk at når man drar for å shoppe så finner man ingenting man har lyst på, men når man faktisk er i byen av helt andre grunner så finner man masse fint? Det var en slik dag for meg idag. Jeg dro til byen fordi jeg skulle til legen, og hadde tid til overs før jeg ble henta, som jeg brukte relativt effektivt og fornuftig vil jeg si. For jeg kom hjem med mange handleposer fulle av ting jeg bare måtte kjøpe.

For meg er det ganske enkelt på shopping, enten så er det ting man ikke liker, eller så har man de tingene man synes er fine, og har lyst på. Og man har de tingene som passer perfekt inn i garderoben, og som man vet man vil angre på at man ikke kjøpte. Så de plaggene som går under den siste kategorien kjøper jeg alltid. Svarte og hvite klær passer jo til alt, og er kjempefint å bruke som basisplagg. Ganske fornøyd med å ha fått oppdatert festgarderoben.

- Xoxo Ine Elise

BIFFSNADDER

Jeg er sikkert den jenta i hele norge som er mest elendig på kjøkkenet. Jeg synes egentlig at matlaging er slitsomt, for det er liksom ikke verdt det. Men jeg glimter til noen få ganger, slik som på mandag. Nå var nok ikke jeg den eneste jenta som stod på kjøkkenet og kokkelerte med biff til en heldig denne kvelden, så jeg trøster meg med det. Og jeg ble faktisk ganske fornøyd med innsatsen min altså, for maten ble god, massasje falt i smak og paradise premiere var topp. Det var en skikkelig hyggelig kveld.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKER FRA FEBRUAR

I februar ble det arrangert verdens første norgesmesterskap i vippeextensions på helse & beauty messen i lillestrøm. Jeg følte meg utrolig heldig som fikk lov til å være en del av dette. Morsomt å møte andre vippeteknikkere og å se hvordan de andre jobber. Jeg hadde med meg Malin som modell, og jeg følte det gikk ganske greit. Hadde litt problemer med limet og det var ganske kald vind hver gang de åpnet dørene bak oss, men utenom det var jeg fornøyd. Jeg er kjempestolt over at jeg i det hele tatt turte å være med på dette. At jeg turte å stille opp og at jeg klarte å gjennomføre ettersom vi satt helt åpent og alle kunne se på, studere og ta bilder av oss.

På messen var det masse å gjøre, så jeg fikk lakket negler, fikk på falske vipper og fikk bling på tanna, noe jeg har ønsket meg siden barneskolen. Etter messen dro vi på peppes før det var premieutdeling på kvelden. Alle fikk et flott diplom for deltagelse med underskrifter fra dommerene. Gleder meg til å henge det på veggen.

Februar:
- NM i vippeextensions.
- Valentinesday.
- Bling på tanna mi.
- Bowling med ME-foreningen.
- Kino med kompiser.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA JANUAR

Nytt år og nye muligheter. Har hatt en god start på året føler jeg. Skolen har gått greit og vi har lært aromaterapi. Men det jeg har likt best har vært å gått på skøyter med venner. Har lært meg å spille hockey også, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle være med på siden jeg er vokst opp som kunstløper. Har vært på isen så mye som mulig, både med venner, lillesøster og på date.

Januar:
- Begynte å svømme med pappa en gang i uken.
- Tok leppefiller for andre gang.
- Var på cafètreff med ME-foreningen.
- Lært aromaterapi på skolen.
- Stått mye på skøyter med vennene mine.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA DESEMBER

Desember var en koselig måned. Og spessielt siden jeg hadde pakkekalender fra mine lillesøstre å våkne til hver eneste dag. Må jammen si de var kreative, for jeg fikk alt fra sminke og shellac til kosesokker og hårtatoveringer. Vi hadde også en familie-gavelunsj på nyttårsaften hvor vi åpnet alle gavene som ikke rakk frem i posten før julaften, så det var veldig hyggelig.

Desember:
- Tverrfaglig hudpleietentamen gikk veldig bra.
- Var på julebord med ME-foreningen.
- Siri og jeg laget drops til jentene i klassen.
- Tok volumvipper for første gang.
- Fikk julegave fra en hemmelig beundrer.
- Gjorde et tappert forsøk på å lage pepperkakehus.
- Vant og dro på cruise til københavn med Siri.

Nå var jeg så heldig at jeg vant cruise til københavn i Dfds sin julekalender, så jeg tok med meg Siri på jentetur i romjulen. Det var veldig koselig. Jeg shoppet litt klær, sminke og selvfølgelig måtte jeg en tur innom legobutikken. Vi var også en tur innom tivoli før turen gikk tilbake til Oslo. Det er alltid så god stemning på båten utover kvelden. Først spiste vi nydelig mat og drakk god vin, også drakk vi fancy drinker til live musikken etterpå. Takk for en fin tur.

- Xoxo Ine Elise

HØYDEPUNKTER FRA NOVEMBER

Nå er det en god stund siden jeg skrev forje innlegg her. Jeg synes det var gøy å blogge en stund, men så mistet jeg liksom helt motivasjonen. Men det var jo ikke noe krise, for jeg skuffet jo ingen lesere uansett. Men jeg tenkte likevel at jeg skulle oppsumere hva jeg har gjort i månedene siden sist.

November:
- Jeg meldte meg på NM i vippeextensions.
- Var på hungergames premieren med lillesøster Oda.
- Fikk dilla på Lego.
- Roadtrip til Drammen.

Rundt bursdagen min i september så var jeg på vinmonopolet med min kjære pappa, og butikken ved siden av har massevis av lego, så jeg tittet på pappa og sa "Kom, så går vi inn og kjøper den største pakken vi finner med lego". Pappa var helt med, for han trodde jo selvfølgelig at jeg tulla, og ble med inn i legobutikken. Men jeg kjøpte faktisk den største pakken jeg fant og ga den til meg selv i bursdagsgave. Det jeg fant ut senere, var at pakken jeg kjøpte, Palace Cinema, er fra 2012 og er en del av samlekolleksjonen Modular Buildings, som har gitt ut en pakke hvert år siden 2007. Det kommer altså ut en bygning hvert år, og bygningene kan settes sammen. Så da startet jeg jakten på å få tak i alle settene. De eldste har gått ut av produksjon og selges heller ikke lenger. Men jeg fant en fyr i Drammen som hadde 3 av pakkene jeg ønsket meg. Så da ble det en koselig roadtrip dit med pappa.

Alle i familien synes jo jeg er helt gal som bruker så mye penger på Lego. Men jeg synes det er en flott samling å ha, og ikke minst utrolig gøy å sitte i timesvis å bygge disse bygningene. De to første pakkene i serien kom i 2007 og er ekstremt sjeldne og har derfor sinnsykt høy verdi. Dessuten har de ikke innendørs innredning slik som resten av serien har, så de er ikke så viktig for meg å få tak i. Men drømmen er jo å klare å samle alle bygningene fra 2008 og å lage en landsby. Jeg og eksen kjøpte jo et eksklusivt tog da vi var på cruise til København i 2014, så jeg vil jo si at det kommer godt med. I november kjøpte jeg enda en bygning på nettet og enda et tog, som ikke er i nærheten av så fint som det første jeg har, men det var elektrisk, så jeg har da brukt motoren på det fine toget. I julegave fikk jeg togstasjon og diverse småpakker som bobil, sportsbil, taxi, politibil og motorsykler. Så det kommer nok til å bli en flott landsby til slutt. Det neste på ønskelisten nå er frontlys til toget og de resterende bygningene, som jeg håper å klare å samle i løped av året.

- Xoxo Ine Elise