Manikyr


PEACH NAILS

Ny uke, nye negler. Idag har jeg ordnet neglene mine. Jeg har for første gang lagt en klar gelè for å jevne ut og forsterke min egen negl før jeg la shellac. Jeg synes det var spennende å prøve gelè for første gang. Og jeg synes forsåvidt resultatet ble greit. Dette er min naturlige lengde, på alle negler, bortsett fra to, som jeg forlenget med gelèen. Må nevne at jeg synes det er ekstremt vanskelig å fikse neglene på høyre hånd. Enten det er å skyve ned neglbånd eller lakke. Skulle gjerne hatt lengre negler, men jeg har kunder på skolen og å massere med lange negler funker dårlig. Håper alle får en fin start på uken.

- Xoxo Ine Elise

MAGIC NAILS

Jeg ønsker å vise dere en video jeg laget for en stund siden der jeg har påført magisk neglelakk som endrer farge etter om man er varm eller kald på fingrene. Her har jeg lagt en farge som går fra lys rosa når man er varm, til mørk rosa når man er kald. Jeg synes selv dette er utrolig fancy. Har ikke sett mange med slik lakk, men det er kanskje fordi det ikke er så stort marked for det i Norge enda. På videoen viser jeg fargeskiftet ved å ta hendene under kaldt vann.

SHELLAC

Idag har jeg lagt shellac på lillesøster Mia, og på meg selv. Hun ønsket nøytrale farger med glitter på en finger. Så hun gikk for en lys oransje med shimmer, mens jeg valgte fransk denne gangen. Det flotte med shellac er jo at det tørker i uv lampe, så man kan hoppe rett i dusjen etterpå uten å få hakk og merker i lakken. Jeg påførte selvfølgelig mandelolje og håndkrem fra CND på hender og neglbånd til slutt. Her er bilder av dagens resultat.

- Xoxo Ine Elise

JULEPLEIE

På tirsdag hadde vi pleiedag på skolen. Det var egentlig utrolig smart, for da fikk vi endelig tid til å pleie oss selv litt også. På meg ble det voksing av legger og shellac på hender og føtter. Jeg ble iallefall utrolig fornøyd med resultatet, med tanke på at vi kun har prøvd å legge shellac 3 ganger tideligere. Shellac er forresten kjempesmart, jeg digger det. Lakken sitter utrolig lenge, og flaker ikke av. Den forsvinner ikke før du fjerner den med aceton. Den er faktisk så bra at jeg vurderer å kjøpe den til min hjemmesalong også, slik at jeg kan øve på mine prøvekaniner. Men tilbake til poenget, siden det ikke er lenge til jul, så ble jo det selvfølgelig tema på mine negler denne gangen. Rød lakk med sølv glitter, slik at neglene mine matcher kjolen jeg skal ha på meg på julaften. 

- Xoxo Ine Elise

ROSA LAKK

Jeg elsker å ta manikyr, og når søstrene mine eller jeg har venninner på besøk, benytter jeg alltid sjansen til å utføre manikyr på gjestene våre, hvis de ønsker det. Jeg kan jo bare bli bedre fra nå av, derfor tar jeg imot så mange prøvedukker som mulig til å øve meg på. Sist rev jeg tak i Karoline, en venninne av søstra mi, for å ta manikyr på henne. Alle jeg gir manikyr til her hjemme får selvfølgelig velge lakk selv, og denne gangen valgte hun sterk rosa. Det er alltid en utfordring å ta manikyr på neglbitere. Jeg har jo vært neglbiter selv i alle år, frem til jeg startet på hudpleier linjen. Så jeg vet hvor vondt og stygt det kan være. Så derfor oppfordrer jeg alle som er hos meg til å slutte å bite negler. Men her er resultatet av manikyren jeg utførte på Karoline.


- Xoxo Ine Elise

PYNTE KORTE NEGLER

Før jeg startet på hudpleier linjen hadde jeg utrolig korte negler. Sånn går det når man er neglbiter, dessverre. Men da var det om å gjøre det beste ut av det når man skulle på fest. Så jeg satt meg ned med perlemorfarget neglelakk fra Essie og blanke Bratz-perlestener som jeg fikk av min kjære lillesøster, til bruk i "hjemmesalongen" min.  Jeg brukte overlakken til å feste steinene, og det holdt faktisk hele kvelden. Husk at jeg er nybeynner i dette yrket, så fra nå av kan det bare gå oppover. Her kan du se resultatet.- Xoxo Ine Elise