Skolen


7 ROSES SKINCARE

Nå er det bare en uke til vi har vår første kundedag med ungdomsbedriften vår. Vi har nesten fått alle produktene vi har bestilt. Det eneste vi mangler nå er produktene fra Gatineau. Og jeg snakket med de på mail idag, og de skulle få sent produktene så fort som mulig, Så jeg håper at de kommer i starten av neste uke. Det blir morsom og spennende å prøve ut et nytt hudpleie merke. Bedriften går vel egentlig ganske bra. Vi har fått inn våre første kundebestillinger, Jeg har laget brosjyrer som vi har delt ut og vi har stått på storsentere og delt ut reklamelapper, jeg har laget hjemmeside til oss og jeg har hengt opp plakater rundt omkring her i nærheten. Så da er det bare å vente på at kundene skal ringe / sende mail og bestille time. Vi poster bilder av arbeidet vi gjør underveis på vår facebook side og vår hjemmeside. Vi har også fått til å lage gavekort for bedriften hvis noen skulle ønske det. Idag testet jeg og styrelederen ut neglelakkene vi har fått fra tonelise akademiet. Vi har de nydelig og flotte fargene på bildet under og lakk til fransk manikyr. Legger til bilde av logoen jeg har laget til bedriften vår også.
- Xoxo Ine Elise

TENTAMEN

Så har jeg gått omtrent et halvt år på hudpleier linjen og det er tid for tentamen. Vi fikk først oppgaven og målene vi måtte kunne igår, og det var jo rimelig enkelt, for vi fikk rett og slett alt vi har lært hittil i år. Og det er slett ikke lite stoff å pugge, når man kun har en dag på seg. Dagen igår var ganske slitsom i seg selv, men jeg har øvd så mye jeg kan, og da får det bare gå som det går. Hvis jeg gjør mitt beste, er det jo ikke mer hverken jeg eller noen andre kan forvente av meg. Nå må jeg bare komme meg opp av sengen, fikse meg til skolen og gjøre så godt jeg kan.


- Xoxo Ine Elise

LOGO

Nå har jeg sittet i et par timer og designet noen ulike logoer, som jeg tenkte vi kunne bruke til ungdomsbedriften vår på skolen. Det er jo kun noen forslag da, og alt kan endres på. Men jeg håper at jentene liker noen av de og at vi kan bruke en av logoene som utgangspunkt. Så kan vi heller endre på logoene i fellesskap. Her er et av forslagene jeg har laget.


- Xoxo Ine Elise

UNGDOMSBEDRIFT

Forige uke hadde vi prosjektuke på skolen. Det var veldig deilig. Vi fikk utdelt oppgaven mandags morgen, også måtte vi levere den skriftlige oppgaven innen halv to på fredag. Så fikk vi jobbe akkurat hvordan vi ville og hvor vi ville. Jeg jobbet med Trine, og vi valgte å lage en oppgave om Neglakademiet. Det var veldig spennende, siden vi selv bruker produkter derfra på skolen. Vi fant ut masse fakta og dro til og med til beauty spa klinikk for å intervjue de ansatte der, siden de bruker produkter fra neglakademiet. Vi skulle både levere en skriftlig oppgave og ha en fremføring. Men fremføringen har vi ikke hatt enda. Vi jobbet flere timer om dagen her hjemme og jeg ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Nå blir det spennende å se om lærerene blir like fornøyd. 

På mandag denne uken fikk vi et nytt prosjekt utdelt, og det skal vare resten av skoleåret. Vi skal nemmelig starte vår egen ungdomsbedrift, som vi skal jobbe med på fredager. Det blir nok kjempe gøy. Og når alt papirarbeid er ferdig, produkter er kjøpt inn, og avtaler er i boks, så kan vi åpne bedriften, ta imot kunder og tjene egne penger hver fredag. Gjett om jeg gleder meg. Klassen skal bestå av to bedrifter. Og på gruppen min er det jeg som er økonomiansvarlig, siden jeg er den som er eldst. Men det er greit. Vi har funnet på navn til bedriften allerede men jeg vil ikke røpe det helt enda. På fredag kommer hun som skal sette oss i gang fra ungt entreprenørselvskap, så det blir et spennende prosjekt å arbeide med fremover.


- Xoxo Ine Elise

LAKKING OG FOTO SESSION PÅ SKOLEN

På mandag øvde vi på fransk manikyr, men også på diverse massasjer osv, alt vi følte vi trengte å øve på før den første kundedagen på tirsdag. Jeg fikk nydelig og perfekt fransk manikyr av Henny i klassen, og fra nå av er hun klassens franske manikyrkvinne. Det var så fint at lærerene ønsket å bruke neglene mine som modell til et bilde som skal være reklame utdad for hudpleierlinjen på utdanningsmessen. Men de trengte også bilde av en hudpleiebehandling som ble utført og da var det kamp om hvem som skulle være modell. Når det var avgjort hvem som skulle fotograferes, ble de stylet opp og frisert av lærerene før de satte igang med foto session. Det var veldig morsomt å se på hvordan det hele gikk for seg. Jeg tok mange bilder iløped av skoledagen, og her er noen av de.- Xoxo Ine Elise

FRANSK MANIKYR

På skolen idag så skal vi fortsette å øve oss på fransk manikyr. Jeg har praksis hele dagen og jeg elsker det. Vi i klassen øver selvfølgelig på hverandre nå, før vi får kunder, og det gjør skolehverdagen ekstra gøy. Og vi starter med kunder allerede imorgen, og jeg merker jeg gleder meg og gruer meg på samme tid. Mamma skal være min første kunde, for å få en myk start. Og som profesjonell hudpleier må man ha korte negler, så da må jeg nok ta farvel til de lange oppsparte neglene mine etterpå. Men da er det jo flott at vi holder på med fransk manikyr, for det er fint både på korte og lange negler. Bildet under er hentet fra instagramen til Stefania i klassen, og tatt på skolen da vi øvde på fransk manikyr sist torsdag. Hendene på bildet er også Stefania sine.

- Xoxo Ine Elise